top of page
SERVICES-Zakelijk vervoer.jpg

ZAKELIJK VERVOER

A-Services is een betrouwbare, efficiënte, discrete Limo Service die ervoor zorgt dat er volledig aan uw zakelijke reisbehoeften wordt voldaan 24/7.

SERVICES-luchthavenvervoer.jpg

LUCHTHAVEN- en TREINVERVOER

A-Services is geografisch zeer goed gelegen om een uitstekende service te geven naar volgende luchthavens & treinstations in zowel binnen- als buitenland:

  • Brussels Airport

  • Charleroi Brussels South

  • Op aanvraag gaan wij ook naar Oostende Airport, Antwerp Airport & Luik Airport

  • In onze buurlanden gaan wij op aanvraag ook naar Amsterdam Schiphol Airport, Frankfurt Airport, Dusseldorf Airport, Paris CDG,...

  • Brussels Airport treinstation

  • Zuidstation Brussel, Noordstaton Brussel, Centraal Station Brussel

SERVICES-family travel.JPG

OP REIS MET DE KIDS!

Geniet van premium gezinsvervoer met chauffeur in een van onze luxe auto's. Reizen kan best vermoeiend zijn, vooral met een jong gezin op sleeptouw! Bij A-Services begrijpen we de nood aan een veilige en stressvrije transfer.

SERVICES-Night out.jpg

AVONDJE UIT!

Bij A-Services kan u een BOB inhuren die u veilig vervoert van en naar nachtclubs, restaurants, speciale evenementen of uitgaansgelegenheden.

Het bijwonen van een concert, een bezoek aan een paar wijnhuizen, op een kroegentocht, of een rustig diner; we kunnen u helpen ervoor te zorgen dat u veilig huis komt. Zo kan u vrij genieten van de avond met vrienden en familie.

SERVICES-Sports Event.jpg

EVENEMENTEN

​Race evenement, voetbalmatch, concerten, golfdagen en meer….

Bij A-Services zorgen wij voor vervoer voor ieder soort evenement.  We hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met de diverse vereisten die nodig zijn om u de best mogelijke service te bieden.

SERVICES-Brussels City.jpg

TOURS

Ontdek België in stijl met uw eigen luxeauto met chauffeur en afzonderlijke professionele gids. Het voertuig biedt plaats aan maximaal zeven passagiers en staat de hele dag tot uw beschikking.

SERVICES-diplomatiek vervoer.jpg

DIPLOMATIEK VERVOER

Zakelijk vevoer
Luchthaven- en Treinvervoer
Op reis met de kids!
Avondje uit!
Evenementen
Tours
Diplomatiek vervoer
bottom of page