INFORMATIE CORONAVIRUS

Voor ieders veiligheid vragen wij onze passagiers om hun mondmasker reeds bij ophaling op correcte manier te dragen.. Wij danken u voor uw begrip. Lees meer.

 

Johan Abramé, Eigenaar & gepassioneerd chauffeur

"Laat je 

rijden

in Stijl"

Portret HR (2).jpg

Welkom bij A-Services – Uw partner voor zowel bedrijfs-  & zakelijk vervoer als familiaal vervoer over heel België. Wij zijn centraal gelegen in Tervuren, tussen Brussel en Leuven.

 

A-Services biedt reizen in 'Business Class' aan.  Ons cliënteel bestaat uit internationale organisaties, commerciële bedrijven, de publieke sector, private opdrachtgevers en evenementenbureaus.

 

A-Services' wagens zijn 24/7 beschikbaar, elke dag van het jaar. Ons wagenpark bestaat uit een uitgebreid assortiment van wagens met een uitgebreid assortiment van geleverde diensten door een betrouwbaar ervaren team met efficiënte, comfortabele voertuigen voor alle gelegenheden.

 

Een flexibele, betrouwbare, efficiënte en gepersonaliseerde service waar klanttevredenheid & veiligheid een voortdurende basis van succes is. Onze chauffeurs zijn niet enkel goede chauffeurs maar ook de perfecte gastheren of -vrouwen.

 

ONZE DIENSTEN

ZAKELIJK VERVOER

A-Services is een betrouwbare, efficiënte, discrete Limo Service die ervoor zorgt dat er volledig aan uw zakelijke reisbehoeften wordt voldaan 24/7.

LUCHTHAVEN- en TREINVERVOER

A-Services is geografisch zeer goed gelegen om een uitstekende service te geven naar volgende luchthavens & treinstations in zowel binnen- als buitenland:

  • Brussels Airport

  • Charleroi Brussels South

  • Op aanvraag gaan wij ook naar Oostende Airport, Antwerp Airport & Luik Airport

  • In onze buurlanden gaan wij op aanvraag ook naar Amsterdam Schiphol Airport, Frankfurt Airport, Dusseldorf Airport, Paris CDG,...

  • Brussels Airport treinstation

  • Zuidstation Brussel, Noordstaton Brussel, Centraal Station Brussel

OP REIS MET DE KIDS!

Geniet van premium gezinsvervoer met chauffeur in een van onze luxe auto's. Reizen kan best vermoeiend zijn, vooral met een jong gezin op sleeptouw! Bij A-Services begrijpen we de nood aan een veilige en stressvrije transfer.

AVONDJE UIT!

Bij A-Services kan u een BOB inhuren die u veilig vervoert van en naar nachtclubs, restaurants, speciale evenementen of uitgaansgelegenheden.

Het bijwonen van een concert, een bezoek aan een paar wijnhuizen, op een kroegentocht, of een rustig diner; we kunnen u helpen ervoor te zorgen dat u veilig huis komt. Zo kan u vrij genieten van de avond met vrienden en familie.

EVENEMENTEN

​Race evenement, voetbalmatch, concerten, golfdagen en meer….

Bij A-Services zorgen wij voor vervoer voor ieder soort evenement.  We hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met de diverse vereisten die nodig zijn om u de best mogelijke service te bieden.

TOURS

Ontdek België in stijl met uw eigen luxeauto met chauffeur en afzonderlijke professionele gids. Het voertuig biedt plaats aan maximaal zeven passagiers en staat de hele dag tot uw beschikking.

DIPLOMATIEK VERVOER

 

ONS WAGENPARK

BMW 5

BMW540 Showroom.jpg
logo boek online2.png

Standaard berline

BMW 7

BMW725 Showroom.jpg
logo boek online2.png

Executieve berline

MERCEDES V

showroom V-Class.jpg
logo boek online2.png

Executieve MiniBus

Face2Face Zetels

FORD Tourneo Custom

showroom Ford Tourneo.jpg
logo boek online2.png

Standaard MiniBus

FORD Transit

Ford Transit 2020 showroom2.png
logo boek online2.png

Standaard Bus

Zeer grote kofferruimte

 

BOEK ONLINE

 

Johan Abramé

Oudergemse Weg 76
3080 Tervuren

BELGIUM

BE0645.856.385

+32 495 79 55 46 (International Enquiries Call)

0495 79 55 46 (Belgium Enquiries Call)

limo.aservices@telenet.be

(International Enquiries please contact us by email)

Johan Abramé © 2007-2020